Batman Merdiven Temizğili

Merdiven temizliği yapan temizlik şirketleri ve bireysel çalışan kişiler bulunmasına karşın, genellikle apartman içerisinde yapılan bu işlemin sadece merdivenlerden ibaret olduğu düşünülmektedir. Oysa ki apartman temizliği, sadece merdivenlerin yıkanması ya da silinmesinden ibaret değildir. Posta kutularının, merdiven dairesinin, asansörün, kapı ve camların temizliğinin de akla getirilmesi gerekir.

İnsanların en çok dış ortama temas eden organları elleridir. Merdiven temizliğinin yeterli yapılmadığı durumlarda, merdivenlere dokunulması sebebi ile pek çok mikrop vücuda alınabilir. Sadece bununla da sınırlı kalmayıp, böcek ve haşereler de temiz olmayan merdivenlerde konumlanıp, buradan evlere süzülürler. Tüm bu bilgiler göz önünde bulundurulduğunda, merdiven temizliğinin ne kadar önemli olduğunu anlamak hiç de zor olmayacaktır.

Merdiven temizliğinde dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi de apartman içerisinde bulunan kokuyu gidermektir. Böcekler, haşereler ve kemirgenler sadece pisliğe değil; kötü kokulara da gelirler.

Tümü

X
Whatsapp
Bizi Arayın !