Endüstriyel Temizlik Hizmeti

Endüstriyel temizlik hizmetleri, genellikle ağır sanayi, fabrika ve imalathane gibi orta ve büyük ölçekli işler yapan kuruluşlara verilen bir hizmettir. Bu hizmet tamamen özel bir hizmet olduğundan öncelikle fizibilite çalışmaları yapılmakta, iş güvenliği konusunda firma yetkililerinden gerekli bilgiler alınmakta ve oluşturulan durum raporu üst yönetime sunulmaktadır.

Endüstriyel temizliğin yapıldığı üretim yerlerinde iş kazaları riskinin yüksek olduğunun bilincinde olduğumuzdan, bu alanlarda mutlaka eğitimli ve tecrübe sahibi temizlik elemanları görevlendirmekteyiz.

Endüstriyel temizlik, fabrikanızın, atölyenizin ve depolarınızın daha verimli işleyebilmesi için yapılması gereken işlemlerdir. Bu temizlik giderleri başlangıçta ek masrafmış gibi görünse de uzun vadede verimlilik ve performans arttırıcı işlemlerdir. Düzenli olarak yapılan temizlik hizmetleri, sizlere masraftan öte kâr sağlayacaktır.

İnci Temizlik olarak, endüstriyel temizlik hizmetleri, deneyimli personelimiz tarafından tüm güvenlik tedbirleri alınarak ve uygun temizlik malzemeleri ile temizlik ekipmanları kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Endüstriyel temizlik hizmetlerimiz

Tümü

X
Whatsapp
Bizi Arayın !